Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

Een warme toets

Celine Lecluselle

Door Celine

27.10.2020

Minimalisme en warmte ontmoeten elkaar in dit appartement. Samen met Klarté Architecten richtten we de woning zo in dat het zicht op zee ongehinderd is. Een aangename herhaling in kleuren en materialen zorgt voor een speelse toets.

Gezellig tafelen met zicht op zee kan aan de eiken Pyramid tafel en passende Soft Edge stoelen van Hay. De zwarte plywood LCW fauteuil van Vitra met lederen zit is een vlot verplaatsbare fauteuil die bovendien het zicht niet belemmert.

De grijze stoffering van de Aikon Lounge sofa van het Nederlandse Design on Stock brengt een gezellige zachtheid met zich mee, net zoals de wollen Bonnet poefs van het Belgische Casalis.

Accentkleuren spelen een belangrijke rol in dit interieur. De zalmroze Bonnet medium voegt een warme touch toe, de aangepaste kussens van Casalis werken af met een gezonde dosis pit.

In samenwerking met Klarté architecten.
Interieurarchitect Casteelken: Celine Lecluselle
Fotografie: Annick Vernimmen

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.