Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

WINTERSOLDEN bij Casteelken Bekijk ons aanbod

In de kijker: innovatief comfort van Edra

EDRA Grande Soffice Sofa bij Casteelken
Tine Neyrinck

Door Tine

18.06.2020

Het Italiaanse Edra combineert eigenzinnige ontwerpen met een niet-te-evenaren comfort. Exclusief vakmanschap, tijdloos design en innovatieve materialen staan centraal in elk ontwerp.

De modulaire Standard sofa is een van Edra’s sterspelers. Ontworpen door Francesco Binfaré en uitblinker in modulariteit. Met elementen in allerlei vormen, van klassieke rechthoeken tot achthoekige corners, stel je jouw Standard samen zoals jij dat wil.

Edra Standard Sofa bij Casteelken
Edra Standard Sofa bij Casteelken
Edra Standard Sofa bij Casteelken

Een grote troef zijn de smart cushions, de donszachte leuningen die je kan plooien in elke richting. Je ontdekt de Standard van Edra in onze showrooms in Rumbeke en Oostkamp.

In Casteelken Rumbeke vervoegde Grande Soffice de collectie, het jongere broertje van Standard. Deze simpel vormgegeven luxesofa speelt met lijnen en afgeronde vormen voor een ruime look en ongekend comfort.

EDRA Grande Soffice bij Casteelken

Net zoals de Standard werd de Grande Soffice uitgerust met een bijna hoogtechnologische afwerking, in de vorm van smart cushions en de Gellyfoam®-vulling. Die laatste zorgt in combinatie met ganzendons en een bekleding uit natuurlijke materialen voor een uiterst zachte zitervaring. Ook aan zitruimte geen gebrek: elk van de modulaire elementen is zo ontworpen dat ze plaats bieden aan twee personen. Je ontdekt zijn veelzijdigheid in onze showroom in Rumbeke.

Een ding is zeker: elk Edra designstuk werd vervaardigd met een passie voor het vak. Volgens Edra’s designers ook direct de kortste route naar een ongeëvenaarde kwaliteit – eigen aan het Toscaans vakmanschap.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.