Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Design tuinmeubelen: onmisbaar voor een geslaagd tuinfeest

Wie zomer zegt, zegt tuinfeest. En daar stellen wij ons een gezellige boel bij voor: lekker eten met vrienden of familie en heerlijk relaxen in het groen. Meer moet dat niet zijn. Hoewel… met enkele leuke design tuinmeubelen maak je je feest nog net iets specialer!

 

Tuindesign tip

 - een feestelijk gedekte tafel -

Als er één tafel is die snapt waar een tuinfeest om draait, dan is het de Hopper van Extremis wel. De lange picknicktafel werd speciaal ontworpen om mensen samen te brengen. Bovendien is de tuintafel verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je er comfortabel met vier, zes, acht of tien personen aan plaatsnemen.

design-tuinmeubelen-extremis-hopper-2-vierkant-600
design-tuinmeubelen-asa-tapero-1-vierkant-600
design-tuinmeubelen-ekobo-gusto-1-vierkant-600

Tijd voor de tafeldekking. Wie houdt van stijlvol en strak, serveert z’n tapas of salade in de matte aardewerken schalen uit de Tapero serie van Asa. Hou je het liever wat speels? Dan is de kleurrijke Gusto reeks van Ekobo ongetwijfeld meer je ding.

design-tuinmeubelen-iitala-kastehelmi-1-half-landscape-800
design-tuinmeubelen-eva-solo-karaf-2-derde-500
design-tuinmeubelen-menu-winebreather-1-derde-500
design-tuinmeubelen-iitala-essence-1-half-landscape-800

Voor de glazen op ons feest kijken we richting Iittala. Dit merk heeft alles in huis om in klasse van de lekkerste drankjes te genieten: Kastehelmi (Fins voor dauwdruppel) is onze favoriete reeks. De Essence glazen van Iittala blinken dan weer uit in soberheid. Om je zomerse drankjes - al dan niet gepimpt met wat munt of een citroentje - te presenteren kan je kiezen voor een mooie waterkaraf van Eva Solo. Wijn decanteer je in een karaf van Menu (Wine Breather) voor extra smaak.

 

Tuindesign tip

- gezellige verlichting -

Valt de avond? Dan maakt de juiste sfeerverlichting je feest nog gezelliger. Kleed je tuin aan met de sprookjesachtige Lampie-on van Fatboy voor een sprookjesachtige sfeer. De Edison (Fatboy) en de Sunlight (Eva Solo) brengen een meer elegante look met zich mee. Avontuurlijke types kunnen zich verwarmen aan een echt houtvuur (Qrater vuurschaal, Extremis).

design-tuinmeubelen-faboy-lampieon-1-derde-500
design-tuinmeubelen-fatboy-edison-1-half-landscape-800
design-tuinmeubelen-extremis-qrater-1-half-landscape-800
design-tuinmeubelen-eva-solo-sunlight-1-derde-500

 

Tuindesign tip

- een hoekje om heerlijk te relaxen -

Het feestgedruis even beu? In de Hee van Hay kan je heerlijk relaxen. Luilekker je liever languit, dan is de Lamzac (Fatboy) - die je makkelijk overal meeneemt -  iets voor jou. Extra tip: werk de zithoek af met enkele groene planten voor een ultiem buitengevoel (Wire Base plantenpot met staander, Menu).

design-tuinmeubelen-fatboy-lamzac-1-vierkant-600
design-tuinmeubelen-hay-hee-1-vierkant-600
design-tuinmeubelen-menu-wirebase-1-vierkant-600

Alle design tuinmeubelen uit dit artikel en meer vind je in de Casteelken Shop in Rumbeke.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.