Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

EINDEJAARSACTIE: Per aankoopschijf van €50, krijgt u een waardebon van €5. Bezoek de webshop

Op en top Belgisch: de Gliss Master van Molteni&C

Molteni & C Gliss Belgisch

We mogen trots zijn. Landgenoot Vincent Van Duysen pakt uit met een compleet nieuw kastensysteem en gooit daarbij hoge ogen in zowel binnen- als buitenland. Maak kennis met de Gliss Master van Molteni&C.

De Gliss Master, ontworpen door Vincent Van Duysen voor Molteni&C, heeft alles wat je van een moderne kast verwacht: ze is aanpasbaar, ruim en extreem elegant. Een kleerkast die zich laat opmerken door een uniek samenspel van efficiëntie, gebruiksgemak en esthetiek.

 

Casteelken interieur design glissmaster molteni&c

Orde in de chaos

Is ook jouw kleerkast soms een warboel? Dan is dat niet altijd jouw schuld… maar evengoed die van je kast! Een degelijke kleerkast biedt een overzichtelijk raamwerk voor je garderobe. En laat net dat het uitgangspunt van deze Gliss Master zijn.

Casteelken interieur design Gliss Master molteni&c

Stijlvolle afwerking

Van Duysen besteedt altijd veel aandacht aan de afwerking en details van z’n creaties. En daar is deze Gliss Master geen uitzondering op. Door de zorgvuldige materiaalkeuze en het hoge detail van de afwerking is deze kast een visueel pareltje, een piëdestal voor je garderobe.

Casteelken interieur design Gliss Master molteni&c

Baanbrekende mechaniek

Elke kast is uitgerust met magnetische schokdempers. De Gliss Master is dan ook extreem zacht in gebruik. Maak je niet langer zorgen om klapperende deuren en haperende lades, met de Gliss Master loopt alles steeds gesmeerd.

Wie is Vincent Van Duysen?

Vincent Van Duysen is een Belgische architect en designer. Na z’n studie architectuur trok hij naar Milaan om niet veel later terug te keren naar Antwerpen en er z’n eigen architectenstudio uit de grond te stampen. Naast architect is Vincent Van Duysen ook meubelontwerper. In 2009 werd hij uitgeroepen tot ‘Designer of the Year’ tijdens Maison & Objet in Parijs.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.