Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

EINDEJAARSACTIE: Per aankoopschijf van €50, krijgt u een waardebon van €5. Bezoek de webshop

Met Walter Knoll in bed

Casteelken interieur design – yuuto – eoos – walter knoll
Casteelken interieur design - jaan - eoos - walter knoll

Jaan - designteam EOOS

Naast bedden stelde Walter Knoll ook andere nieuwe producten voor in Milaan. Designteam EOOS tekende ook mee aan de Grand Suite, een elegante en ruime zetel met grote en zachte kussens. “Naast een elegant design staat zitplezier centraal. Hij is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en vormen en past zo perfect in elke woonkamer”, verklaart Anne.

Walter Knoll scoorde op de internationale beurs ook met Isanka. Het luxueuze designmeubel kan dienst doen als zitkussen, opbergplaats voor magazines én je kan het zelfs gebruiken als tafeltje om kleine dingen op te zetten. Drie in één dus.

Casteelken interieur design - grand suite - eoos - walter knoll
Casteelken interieur design - isanka - eoos - walter knoll

Grand Suite - Isanka - Designteam EOOS

De tafel Seito sprong er ook in het oog. “Designer Wolfgang C.R. Mezger ontwierp de strakke en unieke tafel met veel oog voor lijnen en hoeken. Ze past perfect in een hedendaags interieur met een lichte en luchtige retrotoets. “Deze tafel is een echte aandachtstrekker door het gebruik van witte kwarts en fijn hout”, besluit Anne.

Casteelken interieur design - seita - wolfgang cr mezger - walter knoll

Seito - Wolfgang C.R. Mezger

Bijpassende kussens van Kvadrat

Kvadrat staat al jaren aan de top van het textieldesign. De beroemde stoffen van de Divina-collectie - een klassieker in het gamma van de Deense stoffenspecialist - zijn perfect te combineren met de stijlvolle meubels van Walter Knoll. De Divina-collectie bestaat vandaag dertig jaar. In 1984 vroeg Kvadrat de bekende designer Finn Sködt een textielcollectie te ontwerpen. Toen Divina werd gelanceerd, viel de materiaal- en kleurkeuze meteen op. De keuze voor een zachte viltlook bleek een schot in de roos en de kleuren krijgen regelmatig een update.

De Duitse designer Werner Aisslinger maakte voor de collectie van 2014 Nesting Hexagons, zeshoekige kussens in verschillende groottes. Anne Decruy van ’t Casteelken over de trendy vorm: “De kussens zien er niet alleen prachtig uit, maar schuiven ook allemaal in elkaar. Daarnaast komen ze heel goed tot hun recht in combinatie met de pas gelanceerde bedden van Walter Knoll!”

Casteelken interieur design - nesting hexagons - werner aisslinger - walter knoll
Casteelken interieur design - divina - werner aisslinger - walter knoll

Nesting Hexagons - Divina - Werner Aisslinger

Wil je meer info over Walter Knoll of Kvadrat? Spring dan eens binnen bij
‘t Casteelken, de grootste designcollectie van Vlaanderen.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.