Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Als het aan Extremis ligt … Geniet u dag en nacht van uw terras!

Een zonnebed waar je ook bij maanlicht iets aan hebt? Casteelken heeft het in huis!

Twee in één: Sol+Luna van Extremis is een twee-in-één meubel om zowel overdag als ‘s nachts optimaal te genieten van uw terras. Het ligbed heeft een handige boord waar je je onmisbare drankje en zonnecrème op kwijt kan. Met enkele extra kussens maak je van die boord een comfortabele rugleuning. Zo tover je het ligbed om tot een gezellige sofa voor drie.

Ook de parasol heeft een dubbele functie. Na zonsondergang verspreidt de ingebouwde verlichting een warme gloed over de zwoele zomeravond.

Nieuw van Extremis: Hopper Combi

De stoere, maar elegante Hopper tafel is even populair binnen- als buitenshuis. Nieuw in deze succesreeks is de Hopper Combi, waarbij één of beide banken vervangen worden door losse stoelen.
Of u nu kiest voor de versie met 10 zitplaatsen, of het intieme 4-persoonsformaat, de Hopper staat garant voor onvergetelijke momenten samen. Met een perfect passende zonnewering is het plaatje helemaal compleet. Uw gasten zullen hun enthousiasme niet onder stoelen of banken kunnen steken!

Zowel de uitvoering in gegalvaniseerd staal als deze in aluminium met poedercoating in uw favoriete kleur zijn bovendien extreem duurzaam. Ook dat is typisch Extremis.

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.