Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Werner Watty stelt tentoon

Jacob Goetghebeur

Door Jacob

20.01.2017

Tot eind februari pakt Casteelken uit met een expo van kunstenaar Werner Watty. In het werk van de Oostendenaar staat de liefde voor de zee centraal. Rij voor één keer dus niet richting kust, maar hou halt in onze showroom in Oostkamp om de zilte zeelucht op te snuiven.

Wat?
Een unieke expositie met meer dan honderd werken van Oostendenaar Werner Watty.

Werner Watty?
Werner Watty is een West-Vlaams kunstenaar met een bijzonder gevoel voor humor én een voorliefde voor Oostende. De zee neemt dan ook vaker wel dan niet een centrale plaats in in z’n werk.

Het werk van Watty?
Tijdloos. Zo kan je het werk van Watty nog het best omschrijven. 

Why

Waarom komen?
De expo is een unieke manier om in aanraking te komen met het werk van Watty. Omwille van het werk zelf, maar ook de bijzondere setting in onze showroom in Oostkamp geeft de tentoonstelling extra cachet.

Wat zeggen anderen?
Kunstkenner Peter Cooreman: “Voor mij was het ontdekken van het oeuvre van Watty als het vinden van een oester die al jaren aan de kustlijn ligt en wacht om geopend te worden, zodat ze eindelijk haar parel mag tonen.”

Watty ontmoeten?
Nieuwsgierig naar de man achter deze werken? Op zaterdag- 28 en zondagnamiddag 29 januari brengt Werner Watty onze toonzaal een bezoekje. De perfecte gelegenheid om een praatje te slaan met deze intrigerende Oostendenaar. Tot dan!

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.