Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Casteelken haalt Vitra naar Rumbeke

Vitra Showcase Casteelken
08.10.2015

Wie denkt aan Vitra, moet wellicht spontaan denken aan namen als Charles & Ray Eames, Van Severen en Jongerius. Maar wist je dat de beroemde meubelmaker ook nog heel wat andere topdesigners in huis heeft? Nog tot 20 december vind je de nieuwste collecties van Vitra in onze showroom in Rumbeke. En geen nood. Ook de klassiekers zullen zeker niet ontbreken.

Vitra in een notendop? Zwitserse bergen, duurzaam design en toonaangevende ontwerpers. De meubelfabrikant uit Weil am Rhein, vlakbij de Zwitserse grens, doet het hart van elke designliefhebber sneller slaan. Kan moeilijk anders, met iconen als Charles en Ray Eames, Barber & Osgerby, Antonio Citterio en Jasper Morrison in de stal. Hun geheim? Een cocktail van gezond verstand, tijdloos design en frisse ontwerpen. Wie kiest voor Vitra zit dan ook jaren goed - op alle vlakken.

Heet van de naald

Designliefhebber of -leek? Maakt helemaal niets uit. Op de Vitra Showcase komt iedereen die zich graag met schoonheid omringt aan z’n trekken. Waar je je zoal aan kan verwachten?

G-Star Vitra Zetel
G-Star Vitra Stoel
  • We pakken uit met de eerste vruchten van de unieke samenwerking tussen G-Star Raw en Vitra.
  • Een Vitra Home Complements mini-shop met leuke designvoorwerpen, accessoires, textiel en kleine meubelen zal onze toonzaal sieren.
  • We laten enkele gloednieuwe producten en gemoderniseerde klassiekers overvliegen, rechtstreeks vanop het Salone del Mobile in Milaan.

Zoveel moois inspireert je ongetwijfeld om je woning nog stijlvoller in te richten.

Een greep uit de collectie

Nieuwsgierig naar wat we verder nog in petto hebben? De ontwerpen van deze Vitra-grootheden spreken voor zich.

Barber Osgerby met z’n Tip Ton: een kantelbare plastic stoel die esthetiek en ergonomie naadloos versmelt.

Barber Osgerby met z’n Tip Ton

En ook goed nieuws voor ambtenaren met stijl: Jean Prouvé blaast het stof van z’n G-Star Raw Collection en geeft alle kantoormeubelen een stijlvolle make-over.

Jean Prouvé blaast het stof van z’n G-Star Raw Collection

De Suita Sofa van Antonio Citterio is een verademing voor al wie van zijdezacht industrieel design houdt.

De Suita Sofa van Antonio Citterio

Met de nieuwe versie van haar Polder Sofa brengt Hella Jongerius de Nederlandse laagvlakte naar je woonkamer.

Polder Sofa van Hella Jongerius

Ronan en Erwan Bouroullec op hun beurt, komen aanzetten met een gloednieuwe Belleville collectie.

Bouroullec met gloednieuwe Belleville collectie

Dit alles en nog veel, veel meer op de Vitra Showcase in Casteelken.

Waan je in Weil am Rhein

Dat je niet helemaal naar Weil am Rhein moet (tenzij je onze wedstrijd wint…) om het beste van Vitra te zien, dat bewijzen we je tijdens de Vitra Showcase in Casteelken. Nog tot 20 december bewonder je alle designkleppers gewoon in Rumbeke. Voor ons een erezaak. Voor jou een buitenkans. Tot dan?

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.