Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

In de nieuwste folder van Casteelken vind je voor ieder wat wils, want niets is zo persoonlijk als smaak. Ontdek hem hier

Casteelken Campus

Campus event Casteelken

Casteelken viert 100 jaar Castiglioni
Achille Castiglioni, één van de trekkers van de Italiaanse Rennaissance, zou dit jaar honderd geworden zijn.

Zijn rijke carrière en iconische ontwerpen blijven een bron van inspiratie.

Op 25 oktober was Giovanna Castiglioni in Casteelken te gast. Ze gaf ons een exclusieve inkijk in het leven van haar vader. Als dochter en vice president van de Fondazione Achille Castiglioni houdt ze zijn naam levend en zijn ontwerpen in productie.

Tot 30 november nog loopt in Casteelken Rumbeke de unieke expo ‘Achille Castiglioni, 100 jaar tijdloos design’, voor het eerst in België.

In de komende weken gaan we op de Casteelken blog dieper in op verschillende facetten van zijn werk en visie.


Dit is Casteelken Campus in beeld:

“Castiglioni is één van de grote meesters waar ik naar opkijk. Met speelse details legt hij persoonlijkheid en emotie in zijn werk.”

Frederik Delbart, Designer van het Jaar 2018

“Iedereen was vanavond een beetje familie van Achille Castiglioni. Giovanna bracht de speelse spirit van haar vader met een warme overgave tot in het hart van het publiek.”

Tine Neyrinck

“Maybe Achille is somewhere, also this evening. His soul is behind all his objects.”

Giovanna Castiglioni

© Fotografie Marc Wallican

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.