Casteelken interieurdesign – Designmeubelen- en accessoires

Casteelken Campus

Campus betekent letterlijk open veld of ruimte. Dat is exact wat wij met Casteelken Campus beogen: een open ruimte creëren, waarbinnen onze klanten en architecten kunnen bewegen, geïnspireerd worden en inzichten verwerven.

Op 12 en 13 oktober werden meer dan 300 genodigden in de verschillende vestigingen van Casteelken ondergedompeld in een wereld van smaak, kleur, geur, textuur en muziek.

Trendwatcher en kleurenexperte Hilde Francq ging dieper in op de trends voor de komende twee jaar en onze interieurarchitecten bouwden 18 installaties uit rond zes verschillende thema’s met specifieke karakteristieken.

De installaties kan u in onze drie vestigingen nog bezoeken tot 6 december. De komende twee maanden zullen we bovendien wekelijks één van de thema’s op deze pagina uitlichten.

Een beeldverslag

Twee dagen vol inspiratie, dialoog en inzicht.
Dit is Casteelken Campus in beeld:

“We moeten eigenlijk bewust kiezen. Meer durven. Ja, gewoon je goesting doen!”

Bezoeker Casteelken Campus Rumbeke

“Het is goed om even van je bureau – waar je al snel in gewoontes vervalt – weg te kunnen. Hier treed je uit je comfortzone en ben je gedwongen om anders te gaan kijken. Een verademing.”

Architect

“Had ik die trends maar gezien voor we ons interieur vernieuwden! Ik zou minder op ‘safe’ gespeeld hebben.”

Bezoeker Casteelken Campus Oostkamp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.