Casteelken interieurdesign - Waan je in Weil am Rhein - Casteelken | Casteelken

Onlangs hebben we een reis naar het Vitra Haus in Weil am Rhein verloot. De gelukkigen worden eerstdaags verwittigd. We laten je hieronder meeproeven van wat onze winnaars binnenkort te wachten staat.

vitrahaus weil am rhein
vitrahaus weil am rhein

De Vitra Campus in Weil am Rhein is al jarenlang het favoriete plekje van heel wat designliefhebbers. Tijdens een begeleide rondleiding kan je er het werk bewonderen van een pak gerenommeerde architecten en in het Design Museum word je helemaal ondergedompeld in de steeds veranderende wereld van hedendaags design.

Even op adem komen? Dan kan je in het café genieten van enkele heerlijke specialiteiten uit de streek. Nu je er terug tegenaan kunt, stel je in het VitraHaus de inrichting van je eigen huis nog wat verder op punt: je vindt er alle producten uit de Vitra collectie. Ben je iets avontuurlijker aangelegd? Dan sluit je de dag af met de afdaling van een sterk staaltje design: de 17 meter hoge Glijbaantoren van Carsten Höller. Enjoy!

Vitra house Weil am Rhein Casteelken interieur design
Vitra house Weil am Rhein Casteelken interieur design

Het programma

08.30 - 10.00 Ontbijt in het VitraHaus
10.00 - 11.00 Begeleide productie rondleiding
11.00 - 12.00 Bezoek aan het Vitra Design Museum
12.00 - 13.00 Bezoek aan het VitraHaus
13.00 - 14.30 Lunch in het VitraHausCafé
14.30 - 16.30 Begeleide architectuur rondleiding
16.30 - 17.00 Bezoek aan de Vitra Glijbaantoren

Vitrahause Rhein Glijbaantoren Carsten Holler Casteelken interieur design

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.