80 jaar Molteni: de geschiedenis | Casteelken

Dat we grote fans zijn van Molteni, was allicht al duidelijk. Dat is ook de reden waarom we samen met hen ‘Studio Molteni’ opgezet hebben in Rumbeke, een ruimte waar via verschillende settings alles van Molteni perfect tot zijn recht komt.

Molteni bestaat dit jaar 80 jaar. Naast de tentoonstelling in Milaan is er een video die zeer goed de passie en ziel van het merk weergeven.

De liefde voor design van dit topmerk en vooral hun vakmanschap worden mooi gedemonstreerd in deze volgende video. Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe enkele van hun iconische stukken geproduceerd worden. Ongelooflijk hoeveel manueel werk er komt kijken bij het maken van de D.655.2 kast van Gio Ponti of de Gliss Quick kast. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.