Casteelken Interieur - Slim ingericht kustappartement als tweede verblijf | Casteelken

Zodra je dit appartement aan de Belgische kust binnenstapt, overvalt je het weldadige gevoel van vakantie. De inrichting is gericht op ontspannen en genieten.

Bij het inrichten van een appartement of tweede verblijf zijn we ons bewust van een aantal uitdagingen. De beschikbare ruimte is meestal beperkter, en uiteraard wil je zo weinig mogelijk tijd besteden aan het onderhoud.

Slimme oplossingen voor een stijlvolle weekendwoning

In dit kustappartement creëerden we met licht hout, linnen bekleding en tapijt in zandtinten een ontspannen strandsfeer. We kozen natuurlijke materialen die luxueus aanvoelen en makkelijk te onderhouden zijn.

Merken

Vitra
Carl Hansen
ArchitectMade
Hvid
By Lassen
Dutchdeluxes
Bic Carpets
Edra
XL Boom
Eva Solo
Gardeco
When Objects Work
Lind DNA
Montis
Menu
Oluce
Serax

Specifiek aanbod voor kleinere ruimtes

Waar de plaats beperkter is, komt het er op aan ruimtebesparende meubels te kiezen: een opklapbed, uitschuifbare tafel of stapelbare stoelen. Casteelken heeft een uitgebreid aanbod aan elegante, ‘slimme’ meubelen. Om alles perfect op elkaar af te stemmen, bieden heel wat van onze merken ook maatwerk aan.

Levering, ook op verdieping

Ook de praktische kant van de inrichting kan u met een gerust hart aan Casteelken toevertrouwen. Levering op een verdieping? Wij regelen het voor u.

De finishing touch

Met zorgvuldig gekozen accessoires, servies en bestek maken we van uw tweede verblijf een volwaardige tweede ‘thuis’.

Fotografie @piet.albert.goethals

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.