't Casteelken interieurdesign - Monsieur Tricot verlichting: in- en outdoor | Casteelken

Met gepaste lentekriebels introduceert Casteelken de ultieme sfeermaker voor uw tuin en terras: een verlichtingscollectie die het licht vat in… een gebreid armatuur! Deze innovatieve interpretatie van ambachtelijk breiwerk is van de hand van Monsieur Tricot. Achter de schermen maakt dit merk ook prototypes voor o.a. Dries Van Noten en Ann Demeulemeester. Wij zijn alvast fan!

‘Ik koop Belgisch’

De gesofisticeerde armaturen zijn ontworpen en handgemaakt in Antwerpen, en uitgevoerd in weerbestendige materialen. Er zijn modellen met grote of kleine steek, met of zonder dessin. Allen zijn verkrijgbaar in 30 cm, 40 cm en 60 cm doorsnede en telkens in zwart en wit. Elk model bestaat als hangende versie of een op zich staande uitvoering.

 

Monsieur Tricot armaturen
Monsieur Tricot armaturen

 

Pimp that patio

De verschillende modellen van de ‘familie Tricot’ zijn onderling te combineren en creëren zowel overdag als ’s avonds een warme en stijlvolle sfeer.

De verlichtingselementen beperken zich overigens niet tot tuin of terras. Ook in de leefruimte en slaapkamer komen de typische bollen prachtig tot hun recht. Ontdek de nieuwe collectie van Monsieur Tricot in onze showrooms in Rumbeke en Oostkamp!

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.