Casteelken interieurdesign - Knoll Bertoia draadstoelen ook thuis op uw terras - Casteelken | Casteelken

Nu we eindelijk de draad van de lente weer opnemen, mogen ook de ‘Bertoia’ stoelen – het iconisch model in metaaldraad - weer naar buiten.

De wereldberoemde collectie die Harry Bertoia in 1952 ontwierp voor Knoll wordt algemeen erkend als één van de meest markante meubelontwerpen van de 20ste eeuw. De innovatieve, vloeiende vormgeving van industrieel materiaal is anno 2017 nog even actueel. Ook bij Casteelken zijn zowel de praktische Bertoia Side Chair, als de meer luxueuze Bertoia Diamond Armchair al jaren een vaste waarde.

In- en outdoor stoel

De varianten in chroom houdt u best binnenskamers, maar de versie in rilsan – wit of zwart - trotseert moeiteloos onze Belgische zomers. Een passend zitkussen verzekert het nodige comfort. Wij helpen u graag kiezen uit de vele mogelijkheden!

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.