Casteelken interieurdesign - Feestelijk tafelen - Casteelken | Casteelken

Staat er een uitgebreid diner gepland met oud en nieuw? Dan kan een feestelijk ingerichte tafel niet ontbreken! Met deze design essentials zit je sowieso goed.

Beginnen doen we met de basis. De witte seito tafel en roestbruine Liz stoelen van Walter Knoll zorgen voor een comfortabele avond. Het plaatje klopt helemaal met de Gala dressoir van Emmemobili en de Tartan lampen van Foscarini die een zacht licht over de tafel werpen.

Een bijzondere gelegenheid vraagt ook bijzondere accessoires en een elegante kleurencombinatie. Het aardewerk van When Objects Work van Vincent van Duysen past perfect bij de placemats uit gerecycleerd leer van LindDNA.

De tafel wordt afgewerkt met tijdloze elementen van het Finse designlabel Iittala. Het sobere en elegante servies, de wijnglazen en de met licht reliƫf afgewerkte waterglazen vormen een mooi contrast met de Kastelhelmi voorraadpotten. De mondgeblazen gouden theelichthouders en bijpassende Aalto vaas maken het geheel af. Iedereen aan tafel!

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.