Casteelken interieurdesign - Als het aan Extremis ligt … Geniet u dag en nacht van uw terras! - Casteelken | Casteelken

Een zonnebed waar je ook bij maanlicht iets aan hebt? Casteelken heeft het in huis!

Twee in één

Sol+Luna van Extremis is een twee-in-één meubel om zowel overdag als ‘s nachts optimaal te genieten van uw terras. Het ligbed heeft een handige boord waar je je onmisbare drankje en zonnecrème op kwijt kan. Met enkele extra kussens maak je van die boord een comfortabele rugleuning. Zo tover je het ligbed om tot een gezellige sofa voor drie.

Ook de parasol heeft een dubbele functie. Na zonsondergang verspreidt de ingebouwde verlichting een warme gloed over de zwoele zomeravond.

Nieuw van Extremis: Hopper Combi

De stoere, maar elegante Hopper tafel is even populair binnen- als buitenshuis. Nieuw in deze succesreeks is de Hopper Combi, waarbij één of beide banken vervangen worden door losse stoelen.
Of u nu kiest voor de versie met 10 zitplaatsen, of het intieme 4-persoonsformaat, de Hopper staat garant voor onvergetelijke momenten samen. Met een perfect passende zonnewering is het plaatje helemaal compleet. Uw gasten zullen hun enthousiasme niet onder stoelen of banken kunnen steken!

Zowel de uitvoering in gegalvaniseerd staal als deze in aluminium met poedercoating in uw favoriete kleur zijn bovendien extreem duurzaam. Ook dat is typisch Extremis.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.