Casteelken interieurdesign - Vertrek jij binnenkort naar het Vitrahaus in Weil am Rhein? - Casteelken | Casteelken

De komende maanden moet je bij Casteelken zijn, als je het beste van Vitra wil verzameld zien. We doen daar nog een schepje bovenop. Bij aankoop van eender welk Vitra meubel tussen nu en 20 december 2015, kom je in aanmerking voor onze grote Vitra wedstrijd, waarbij vijf koppels een dagtrip naar het Vitrahaus, in Weil am Rhein, kunnen winnen.

Naast een gezonde dosis cultuur, staat een dagje op de Vitra Campus ook garant voor een stevige portie architectuur. De bouwwerken van beroemde architecten (Frank Gehry, Tadao Ando en Zaha Hadid) maken van de Vitra Campus al decennialang een unieke trekpleister voor architectuurliefhebbers uit de hele wereld.

Wat je moet doen om deel te nemen? Zo goed als niets. Wie een Vitra meubel aankoopt bij Casteelken, dingt automatisch mee naar de hoofdprijs. Op 20 december, de laatste dag van de Vitra tentoonstelling in Casteelken Rumbeke, zal een onschuldige hand de gelukkige winnaars uit een wedstrijdtrommel halen.

Vitrahaus in Weil
Vitrahaus in Weil

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet correct weergegeven. Wil je toch graag in stijl surfen? Installeer dan de laatste versie van je favoriete browser en bekijk deze websites en vele anderen met de modernste technologie.